Menu
Carrito
0
Carregant!   Carregant!
Panel de usuario
Youtube
Instagram
Twitter
Facebook
Telefono

Honky Two

Honky Two

DIMECRES 05 AGOST 2015
en directe en "Bandes Locals"
a Chiringuito El Calamar

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Duo format per dos veterans de l'escena, Joan Ventosa al piano i Carlos Yañez a la guitarra i veu, durant anys dedicat a altres menesters dins del blues que per fi uneixen les seves forces per engegar un projecte de llarg recorregut i marxa lenta.
La seva proposta passa per realitzar versions de blues clàssic d'una forma molt austera i personal, que abasta des del blues acústic del Delta del Mississippi al blues elèctric de Chicago, sense deixar de costat el West Coast i el so de New Orleans. Amb un esquema gairebé extret dels barrelhouse i honky tonk de New Orleans el seu so és sincer i intimista, carregat de feeling, molt proper i buscant a tot moment la complicitat i el feedback amb el públic.
D'aquesta forma adapten versions de Ray Charles, Magic Slim, B.B. King, Otis *Rush, Freddie King, Duke Robilard o Junior Watson.
Guitarra i piano per construir vetllades d'autèntics Beer Joint, on l'important és el sentiment no la pirotècnia que s'utilitzi, com si d'una primitiva Juke Box es tractés.

versions blues

facebook oficial de Honky Two



HONKY TWO EN DIRECTE A CHIRINGUITO EL CALAMAR, EL CALAMAR, CHIRINGUITO, PLATJA DEL PRAT, PLAYA, EL PRAT DE LLOBREGAT, BARCELONA