Menu
Carrito
0
Carregant!   Carregant!
Panel de usuario
Youtube
Instagram
Twitter
Facebook
Telefono

ÚLTIM FINDE amb MALA VIDA

ÚLTIM FINDE amb MALA VIDA

DIVENDRES 7 OCTUBRE 2022
en directe a partir de les 23.30h

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
ÚLTIM FINDE de la temporada 2022 amb el directe de "Mala Vida"
a Chiringuito Medusa by El Calamar.Mala Vida defineix el seu espectacle com un "xou interactiu ", on la participació del públic es fa indispensable.
Uns músics experimentats en bandes de versions des de fa anys , demostren la seva experiència amb un directe contundent i festiu.
Amb un repertori basat en el pop -rock espanyol dels 80 fins al més actual, aconsegueixen captivar al públic de totes les edats en cadascuna de les seves actuacions .
El seu èxit es basa en una cuidada selecció del repertori ( escollint el millor per a cada tipus d'actuació),la manera d'interpretar-ho i sobretot la complicitat amb el públic, fent que sigui també una part de l'espectacle.

Repertori:
Radio Futura, Los Rodríguez, Duncan Dhu, La Guardia, El Último de la Fila, Celtas Cortos, Nacha Pop, Hombres G, La Frontera, Héroes del Silencio, Loquillo y Trogloditas, Joaquín Sabina, Seguridad Social, Los Ronaldos, Tequila, Fito & Fitipaldis, Maná, Muchachito Bombo Infierno, Pereza, Mano Negra, etc.

Divendres 7 d'octubre de 2022, a partir de les 23.30h

MALA VIDA en directo en MEDUSA BY EL CALAMAR, ÚLTIMO FIN DE SEMANA, Temporada 2022, chiringuito, Playa del Prat, El Prat, Barcelona
Chiringuito Medusa by El Calamar, Platja del Prat en Barcelona