Menu
Carrito
0
Carregant!   Carregant!
Panel de usuario
Youtube
Instagram
Twitter
Facebook
Telefono

LE TROPICAL amb Toni Peret

LE TROPICAL amb Toni Peret

DIJOUS 01 SETEMBRE 2022
a partir de les 22.30h

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
LE TROPICAL amb Toni Peret ❗
NOVA DATA: Dijous 01 SETEMBRE 2022 des de les 22.30h 

- - - - - - - - - - - - -
Atenció: 
L'horari pot estar subjecte a canvis per les restriccions. Per a més informació podeu consultar les nostres xarxes o enviar un whatsapp.
- - - - - - - - - - - - -
A 1982 es va iniciar com a locutor presentador de ràdio fórmula musical i redactor dels serveis informatius de Ràdio Minut de Barcelona que va arribar a aconseguir la xifra de més de 600.000 oïdors.
Paral·lelament a 1986 va començar les seves activitats com discjockey muntador dels discos de mescles Max Mix al costat de Jose Maria Castells a partir del seu tercer lliurament, amb el Max Mix 4 va aconseguir superar el rècord de vendes en només una setmana. Va vendre més de 150.000 unitats, arribant a un total de prop del mig milió de discos.

A partir d'aquest moment no va cessar de llançar productes de similars característiques amb els segells Max Music i posteriorment Vale Music, Max Mix 3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,97, Maquina Total, etc. Sumant un total de més de 30 Milions de discos venuts entre Europa i els Estats Units.
A 1992 va crear el seu propi programa radiofònic, It’s Your Time.

En l'actualitat realitza sets 80's 90's 00's en Discoteques i protagonitza al costat de DreamTeam Reload les festes “Children of The 80's” al Hard Rock Hotel d'Eivissa i Tenerife, així com la Gira de concerts “Yo fui a la EGB”. Tot això combinat amb el seu programa en Kiss FM d'àmbit nacional “MUSIC BOX” que s'emet tots els dissabtes de 21h a 23h repassant la història de la música Dance.LE TROPICAL,TONI PERET, DJ SESSION, MEDUSA BY EL CALAMAR, PLATJA DEL PRAT, BARCELONA