Menu
Carrito
0
Carregant!   Carregant!
Panel de usuario
Youtube
Instagram
Twitter
Facebook
Telefono

Dj Glass Hat

Dj Glass Hat

DIVENDRES 07 AGOST 2015
després del directe de "Juke Movie"

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
DIVENDRES 7 AGOST 2015 després del directe de "Juke Movie" GLASS HAT a El Calamar !
Glass Hat, resident de Tarantos Club, Tibu-rom Beach Club i High Fidelity Collective (Eivissa),estarà a la nostra cabina per fer-nos gaudir d'una nit sense igual.

"DJ GLASS HAT"
Artista total amb una imatge extracool, Glass Hat sap com convertir una nit en una experiència. Sense complexos i exhibidor de mires d'una amplitud gairebé panoràmica, sap convertir les seves sessions en una celebració de les últimes dècades de música popular.

Rhythm & Blues, Swing, Pop, Rock, Disc, Indie, Electronic disc, ..., de totes les èpoques, on les guitarres i l'electrònica s'estimen, sempre a l'avantguarda de l'escena musical, potser una de les millors virtuts que posseeix és una fabulosa capacitat per llegir el que el públic necessita per gaudir.
Glass Hat és resident de les sales Tarantos Club (Jamboree Dance Club de Barcelona),Tibu-Ron Beach Club (Castelldefels) i High Fidelity Collective (Eivissa),a més a actuat en sales com a Grup Peralada (Casinos de Catalunya),Sonar 2008, Custo Barcelona, Hotel EM, Hotel Majestic, Hotel Comtes Barcelona, Hotel Torre Catalunya, Hotel Terramar Sitges, Hotel Dolce Sitges, Lotus Theater, Fellini, Oshum Club, Li Poupée, New Oven, 7Sins, Smoove, Mioh Social Club, Inferno Club, CCCB, Apol·lo, Fira Turisme Barcelona, Club Punta Arabi (Eivissa),Guarana (Eivissa)…