Menu
Carrito
0
Carregant!   Carregant!
Panel de usuario
Youtube
Instagram
Twitter
Facebook
Telefono

Sessió Dj: Javi Mula

Sessió Dj: Javi Mula

DIVENDRES 1 JULIOL 2016
a les 00.00h

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Amb 15 anys de carrera professional, Javi Mula és un dels deejay’s més coneguts i destacats de l'escena clubber espanyola.

Aquest artista actua cada cap de setmana en qualsevol racó del món. En 2010 va tenir 160 actuacions en més de 40 països amb més de 500.000 espectadors.

Va començar la seva carrera professional a Barcelona i va anar en el club Pacha de la mateixa ciutat on finalment es va donar a destacar entre els millors amb el seu estil únic i inconfusible. I va anar l'any 2005 la revista “Deejay Magazine” li va nominar com a millor dj revelació.

L'any 2007 va crear un dels seus primers èxits al costat de Gabi Newman, Lucca G i Barbara Tucker, anomenat “Stop The Pressure” que va ser considerat el millor tema house nacional del mateix any per la revista espanyola “Deejay Magazine”.

Durant el 2008 els seus treballs van millorar tant en quantitat com en qualitat i va anar en 2009 quan va llançar la seva hit mundial “Come On”.

Aquest divendres 1 juliol a les 00h, després de "Cinema Lliure a la Platja" estarà a el chiringuito El Calamar !

JAVI MULA en el chiringuito EL CALAMAR, PLATJA DEL PRAT, PLAYA DEL PRAT, EL PRAT, BARCELONA