SIN NOTICIAS DE ALICIA

SIN NOTICIAS DE ALICIA

DIMECRES 15 AGOST 2018
en directe en "Bandes Locals"

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Dimecres 15 d'Agost a les 22.30h en directe SIN NOTICIAS DE ALICIA, format acústic.
-------------
Sin Noticias de Alicia és una banda de pop/rock nascuda a Sabadell. La formen Juanka González (veu, guitarra i compositor dels temes),Ferran Llobet (bateria) , Jon Ormaetxea (baix),Pascu Gallego (guitarra),Sara Gómez (cors) i Laura Andrés (teclats).

L'àlbum debut titulat “Con la suerte en los tacones” compost per 10 temes que parlen des de l'amor impossible, el sexe, l'actitud, la constància i sobretot el positivisme com a fil conductor. Co-produït i gravat per Mauri Tonelli en els estudis Aurha Recording d'Esplugues de Llobregat i masteritzat en Sage Audio Studios, en Nashville, Tennesse, Estats Units.

Sin Noticias de Alicia beu dels sons del rock clàssic, tant en castellà com en anglès, amb influències de grups com M-Clan i Revolver, fins a Stereophonics i Feeder, oferint un directe ric en matisos i sonoritat.

Aquest dimecres podeu comprovar tota la força del seu directe contundent en format acústic, jugant amb les dinàmiques de les cançons i interactuant amb el públic.
"BANDES LOCALS", Chiringuito El Calamar 2018