Menu
Carrito
0
Carregant!   Carregant!
Panel de usuario
Youtube
Instagram
Twitter
Facebook
Telefono

EL GLOBO

EL GLOBO

DIMECRES 2 AGOST 2017
en directe en "Bandes Locals"

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
El Globo es forma quan Rober posa un anunci en internet buscant un guitarrista per a la nova banda que vol formar. És en aquest moment quan Rober i Rubén s'intercanvien diversos e-mails per parlar del projecte musical. Malgrat aquest primer contacte no serà fins a 6 mesos mes tard quan arran d'una coincidència connecten i decideixen unir-se.

El nom de la banda procedeix d'un dels seus temes en els quals la lletra diu "si subo con globo, bajo en cuerda floja".
Poc després entren a gravar el seu primer EP titulat "Mi Bicicleta" però per al seu següent EP titulat "Descontrol" decideixen aportar més fort que mai per l'experiència de DAVID PALAU, guitarrista d'artistes de la talla d'Alejandro Sanz, David Bisbal i Serrat entre molts uns altres. Donada l'admiració que tots dos components de "El Globlo" senten per ell es va convertir en un repte personal tenir-li com a productor. "Descontrol" està format per 4 temes i ha estat gravat en Divertimento Studio al novembre del 2014.

La banda aposta per un estil pop-rock amb aquestes gotetes "ochenteras" que els caracteritza. En les lletres de les seves cançons tracten temes que van des de les experiències personals a vivències d'amor i desamor passant per algun viatge interior. Tots els seus discos són autoeditats i es caracteritzen per estar composts de balades, mitjos temps, cançons poperas, fresques i sobretot alegres. Les seves influències musicals provenen de bandes que els han marcat com AOR, Bon Jovi, Coldplay, Los Secretos, MClan, Fito & Fitipaldis, Kiss, Def Leppard, Wilco, Glen Hansard, etc.


El Globo, dimecres 2 agost 2017 a les 22.30h, pop rock temes propis i versions.



Chiringuito El Calamar 2017