Menu
Carrito
0
Carregant!   Carregant!
Panel de usuario
Youtube
Instagram
Twitter
Facebook
Telefono

Buenas Costumbres

Buenas Costumbres

DIVENDRES 22 AGOST
a les 22.30h en directe
Chiringuito El Calamar temporada 2014

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Així es defineix el combo musical de street salsa "Las Buenas Costumbres":
Som la unió d'ànimes lliures que lluiten per retornar a la vida el seu valor hagut de, llevat per aquesta societat basada en les mentides i en el consumisme que té atrapades milions de persones per fi de sobreviure i ocultar la seva hipocresia per mitjà de l'esclavitud.
Cada dia lluitem i guarim amb el somriure el cansament de qui no pot més d'aquest sistema i busca moments de llibertat per sortir dels esquemes imposats, per respirar lliurement i viure de pura felicitat, música i amor.

Els Bons Costums.


Aquesta banda va nàixer espontàniament en el Parc Güell de Barcelona. Primer es forma amb Antonio (percussió i digeridoo) i Alberto (saxofon),iniciant el projecte amb el nom de "Tecnologie Primitive", al projecte, es van ser agregant alguns músics com Juan (guitarra),que amb el seu món de bojos ve a reforçar la part harmònica de la banda. Poc després apareix Guillermo (veu i guitarra),que li va donar un toc més llatí a la banda.
Tenen el seu propi estil, però podria ser de la suma d'uns altres com el funk, jazz, latin i salsa.